Veelgestelde vragen

Lees hier onze antwoorden op een aantal veelgestelde vragen van (oriënterende) ouders!

Hoe kan ik mijn kind aanmelden bij Ackerweide

U kunt uw kind aanmelden door te bellen met onze school of door het aanmeldingsformulier op onze website in te vullen. Klik hier voor meer informatie.

Hoe meld ik mijn kind ziek?

Wij horen graag vóór 8:30 uur van u wanneer uw kind ziek thuis blijft. Dit kunt u doorgeven via Schoudercom, of u kunt ons even bellen. Van harte beterschap alvast!

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor de naschoolse opvang?

Wij werken samen met de naschoolse opvang van SkippyPePijN. Zij verzorgen de voor- en naschoolse opvang in ons eigen schoolgebouw. U kunt uw kind hier aanmelden.

Hoe kan ik iets doorgeven aan de leerkracht van mijn kind?

Wanneer u een korte boodschap heeft, kunt u uw kind een briefje meegeven. U kunt ook even langslopen bij de leerkracht van uw kind. Dat kan het best ’s morgens voor schooltijd of ’s middags na schooltijd. U kunt de leerkracht van uw kind ook een email sturen. Klik hier voor de contactgegevens van al onze collega’s.

Hoe vraag ik extra verlof aan?

Extra verlof vraagt u schriftelijk aan. U moet hiervoor een formulier invullen. Het formulier vindt u hier of is af te halen bij de administratie van de school.

Wanneer zijn de schoolvakanties en studiedagen?

Alle schoolvakanties en studiedagen staan in onze jaarplanning. Die vindt u hier.

Wanneer zijn de rapportgesprekken?

De data van de rapportgesprekken staan in onze jaarplanning. Die vindt u hier.

Hoe kan ik mij aanmelden voor Schoudercom?

Als u een bericht stuurt naar Annelies Feenstra van de administratie (a.feenstra@octant.nl), dan kan zij u aanmelden bij Schoudercom. Na de aanmelding, krijgt u een bericht vanuit Schoudercom en kunt u uw gegevens invullen. Vervolgens ontvangt u de communicatie vanuit school (bericht leerkracht, nieuwsbrief, etc.) via Schoudercom.

Hoe kan ik een afspraak maken met Schoolmaatschappelijk Werk?

Onze schoolmaatschappelijk werkster is Mandy de Keijzer. U kunt haar bereiken via email: m.dekeijzer@pijnacker-nootdorp.nl, tel. 06-51509863.

Hoe kan ik een afspraak maken met de leerkracht of de intern begeleider?

Onze Intern Begeleiders zijn Marianne de Wit (groepen 1 tot en met 4) en Mirjam Meijer (groepen 5 tot en met 8). Voor een afspraak kunt u bellen met school. U kunt hen ook een email sturen. Marianne is bereikbaar via m.de.wit@octant.nl. Het mailadres van Mirjam is m.meijer@octant.nl.

Hoe kan ik voor de lunchpauze van mijn kind schoolmelk bestellen

Meld uw kind(eren) aan via www.campinaschoolmelk.nl. Door via de plaatsnaam de school te selecteren ziet u direct het assortiment van de school. Bij de keuze alleen het lunchmoment kiezen (maandag, dinsdag en donderdag). Maximaal 3 weken na de aanmelding gaat het abonnement in. De contactpersoon bij ons op school is Annelies Feenstra van de administratie.

Als u vragen of opmerkingen over uw abonnement heeft, kunt u terecht op de website van Campina waar o.a. een lijst met veel gestelde vragen en antwoorden staat. Vindt u niet het antwoord op uw vraag, dan kunt u ook bellen met Campina, tel. 088-1168006.