Werken bij Octant

Leerkracht instroomgroep
Groep 1/2 | 8 - 16 uur

Wie zoeken we precies?Ackerweide start na de kerstvakantie met een instroomgroep voor de jongste kleuters. Hiervoor zoeken een enthousiaste leerkracht met een warm hart voor ontwikkelingsgericht onderwijs. Ben jij die leraar het verschil maakt bij onze kinderen? Ben jij die leerkracht oog heeft voor elk individueel kind en weet je een prettig en positief leer- en leefklimaat in de klas te creëren? Dan zoeken wij jou!Stuur dan je korte motivatie en CV, we nodigen je graag uit voor een gesprek! We hopen je snel te mogen ontmoeten.
Meer info

Leerkracht kleuters
Groep 1/2 | 8 - 16 uur

Wie zoeken we precies?Ackerweide zoekt een enthousiaste kleuterleerkracht met een warm hart voor ontwikkelingsgericht onderwijs. Ben jij die leraar die het verschil maakt bij onze kinderen? Die oog heeft voor elk individueel kind en een prettig en positief leer- en leefklimaat in de klas weet te creëren? Dan zoeken wij jou!
Meer info

Open sollicitatie

Bij Octant zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. Klik snel verder.
Meer info