Werken bij Octant

Leerkracht
Groep Alle groepen | 32 - 40 uur

Wie zoeken we precies?Wij zoeken een enthousiaste leerkracht die bewust kiest voor ontwikkelingsgericht onderwijs en samen met het team het onderwijs aan de kinderen wil vormgeven. Ben jij die leraar die het verschil maakt bij onze kinderen? Ben jij die leerkracht die oog heeft voor elk individueel kind en weet je een prettig en positief leer- en leefklimaat in de klas te creëren? Dan zoeken wij jou!
Meer info

Leerkracht
Groep 1/2 | 16 - 24 uur / 24 - 32 uur / 32 - 40 uur

Wie zoeken we precies?Wij zoeken een enthousiaste leerkracht voor onze kleuters die bewust kiest voor ontwikkelingsgericht onderwijs en samen met het team het onderwijs aan de kinderen wil vormgeven. Ben jij die leraar het verschil maakt bij onze kinderen? Ben jij die leerkracht oog heeft voor elk individueel kind en weet je een prettig en positief leer- en leefklimaat in de klas te creëren? Dan zoeken wij jou!Stuur dan je korte motivatie en CV, we nodigen je graag uit voor een gesprek! We hopen je snel te mogen ontmoeten.
Meer info

Adjunct-directeur (Vervuld)
Groep Anders | 24 - 32 uur / 32 - 40 uur

Wij zoeken voor Octantschool Ackerweide een enthousiaste adjunct-directeur die bewust kiest voor ontwikkelingsgericht onderwijs en samen met ons het onderwijs aan de kinderen wil vormgeven.Ben jij de adjunct-directeur die op Ackerweide het ontwikkelingsgericht onderwijs verder wil vormgeven en wil bouwen aan een kindcentrum?Wie zoeken we precies?Als enthousiaste adjunct-directeur inspireer en organiseer je de schoolontwikkeling. Je staat de leerkrachten bij, ondersteunt en coacht hen, zowel onderwijskundig als organisatorisch. Je zet het team in hun kracht en stimuleert de individuele kwaliteiten. Je bent een doener met een helicopterview. Je werkt met een luisterend oor en oprechte interesse.
Meer info

Open sollicitatie

Bij Octant zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. Klik snel verder.
Meer info