Ouderinformatie

Een goede, fijne school maken we met elkaar! Wij vinden het belangrijk dat er goed contact is tussen de school en de ouders. Een prettige samenwerking tussen de schoolleiding, leerkrachten, kinderen en de ouders vormt de basis voor een goed schoolklimaat. Met vragen over de gang van zaken op school of in geval van specifieke vragen over uw kind kunt u altijd terecht bij de leerkracht. U mag na schooltijd even langslopen, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken.

"Ook voor de ouders is Ackerweide een fijne school. We worden betrokken bij de thema’s door het werk van de kinderen te bewonderen, als begeleider mee te gaan op thema uitje of een gastles te geven. Erg leuk en ook voor mezelf heel leerzaam!"
Moeder van een dochter in groep 8 en een zoon in groep 5

Kalender & Vakanties

Hier vindt u alle belangrijke data voor (thema)activiteiten, vakanties, informatieavonden en bijeenkomsten.

Schoolteam

Maak kennis met ons enthousiaste en gedreven team van directie en leerkrachten die zich dagelijks maximaal inzetten voor de ontwikkeling van uw kind!

Samenwerking met ouders

Bekijk wat u kunt doen voor onze school. Van hulpouder tot de MR of OR; er zit ongetwijfeld iets tussen wat bij u past!

Overblijfinformatie

Wij werken met een continurooster, wat inhoudt dat de kinderen drie dagen in de week op school lunchen. U leest hier meer over de overblijf en hoe u zich kunt aanmelden als overblijfmedewerker.

Veelgestelde vragen

Lees hier onze antwoorden op een aantal veelgestelde vragen door (oriënterende) ouders!

Downloads

Download hier het schooljaarplan en het schoolondersteuningsprofiel.