ZieZoo

 

 

Kindercentrum ZieZoo

ZieZoo biedt uw kind meer dan alleen een leuke invulling van vrije tijd. Ons team is hoger opgeleid en bestaat uit meiden én jongens. Met een breed scala aan gespecialiseerde vakkrachten (docenten) in eigen dienst, zoals kunstzinnige vorming, sport, natuur, en techniek, dragen wij bij aan de ontwikkeling van uw kind. Bij ZieZoo groei je met plezier!

  • Open tot 19.00 uur
  • Voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur inclusief ontbijt
  • Alle weekdagen, dus ook op woensdag en vrijdag open
  • 52 weken per jaar (alleen op de officiële feestdagen gesloten) Wij kennen geen vakantiesluiting. U kunt zelf uw vakantie plannen.
  • Open tijdens alle studiedagen van school zonder minimum aantal kinderen
  • Alle kinderen uit uw gezin halen en brengen op 1 locatie (maar aparte groepen met activiteiten aanbod). Wel zo makkelijk!
  • Direct contact. Geen hoofdkantoor, geen callcenter. Korte lijnen en grote betrokkenheid.

Wat bieden wij?
Wij bieden activiteiten in de vorm van een BSO carrousel. Per periode maken wij een programma van workshops. Er is ook voldoende tijd voor vrij spel. Op de lange dagen en met name de vakanties maken wij gebruik van onze Amerikaanse schoolbus om er lekker hele dagen op uit te trekken naar strand, bos of naar onze buitenlocatie met sportvelden, tennisvelden, beachvolleybal en grote sporthal.

Meer informatie?
Meer informatie vindt u op onze website www.ziezoo.nl.
Kijk ook onder de locatie Pijnacker en de fotogalerie of onze facebookpagina voor meer impressies. U ziet dan ook met welke scholen wij samenwerken.
U bent van harte welkom om bij ons een kijkje te komen nemen. Belt u dan wel even, want wij zijn vaak op pad. Via onze website kunt u zich ook inschrijven voor een informatie bijeenkomst. Is uw kind (bijna) 4 of ouder? Graag verwelkomen wij uw kind, evt. met vriendje of vriendinnetje, om vrijblijvend een dagje met ons mee te spelen!

Kindercentrum ZieZoo Pijnacker
Gantellaan 5
2642 JK  Pijnacker
015 202 3033
pijnacker@ziezoo.nl | www.ziezoo.nl